آلمان یکی از زیباترین و پیشرفتهترین کشورهای جهان است که به دلیل قرار گرفتن در قاره سبز اروپا، طبیعتی چشمنواز دارد. کشور آلمان قدمتی طولانی دارد و همین باعث شده برخی از زیباترین و باشکوهترین بناهای تاریخی جهان را در دل خود جای دهد. از این رو آلمان همواره یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری جهان بوده است. اتباع برخی از کشورها برای سفر به آلمان به ویزا نیاز ندارند. اما ایرانیها باید برای سفر توریستی به آلمان، ویزای توریستی تهیه کنند.
در حالت کلی دو نوع ویزا برای ورود به آلمان صادر میشود: ویزای کوتاه مدت و ویزای بلند مدت. ویزای توریستی آلمان به فرد امکان میدهد به مدت ۹۰ روز در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه در آلمان اقامت کند.
انواع ویزای توریستی آلمان به دو نوع ویزای یک بار ورود و چند بار ورود شینگن تقسیم میشود. در ویزای یک بار ورود، فرد فقط میتواند در این دوره ۹۰ روزه یک بار وارد آلمان شود و در صورت خروج در این مدت، باید مجدداً برای دریافت ویزا اقدام کند. اما در صورتی که فرد ویزای چند بار ورود شینگن را دریافت کند، میتواند در مدت ۹۰ روز چند بار وارد کشورهای حوزه شینگن شده و از آنها خارج شود.
دریافت ویزای توریستی آلمان شرایط خاص خود را دارد. از این رو فرد باید برای دریافت ویزای توریستی آلمان، مدارک مختلفی را ارائه دهد که مهمترین آنها اثبات تمکن مالی است. آلمان برای جلوگیری از ورود بیشمار مهاجرین به این کشور، قوانین خاصی را برای صدور ویزای توریستی آلمان برای اتباع برخی از کشورها از جمله ایران وضع کرده است که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد.
دریافت دعوتنامه از یک دوست، فامیل یا رویداد تجاری و نمایشگاهی، یکی از بهترین راههای دریافت ویزای توریستی آلمان است. در این حالت فرد یا سازمان موردنظر با ارائه دلایل و اثبات رابطه دوستی، کاری یا فامیلی خود با شما، دعوتنامهای برای شما ارسال میکند. به این صورت این فرد یا سازمان به نوعی بازگشت شما را پس از پایان مهلت ویزا به ایران تضمین میکند. به همین دلیل، سفارت آلمان در این حالت کمتر سختگیری میکند و راحتتر ویزای توریستی را صادر میکند. البته در این حالت بهتر است توضیحاتی درباره مقاصد سفر ارائه شود تا احتمال ریجکت شدن ویزا به حداقل برسد.
– اصل گذرنامه با دو صفحه خالی و اعتبار تا پایان مدت ویزا
– فرم تکمیلشده درخواست ویزا
– دو قطعه عکس پرسنلی
– بیمه مسافرتی با حداقل ارزش ۳۰۰۰۰ یورو
– گردش حساب بانکی در سه ماه گذشته که باید حداقل گردش آن به صورت متمادی کمتر از ۳۰۰۰ یورو نباشد.
– ارائه مدارکی دال بر ثبات موقعیت اجتماعی اقتصادی فرد: این مدارک باید نشان دهند که فرد به دلیل موقعیت زندگی خود در ایران، حتماً پس از پایان مدت اعتبار ویزای توریستی آلمان، خاک این کشور را ترک میکند.
– ارائه مدارکی دال بر محل اقامت در مدت اعتبار ویزا در آلمان: چنین چیزی ممکن است دعوتنامه از طرف دوستان، آشنایان و اعضای فامیل یا برگه رزو هتل باشد.
– ارائه مدارکی دال بر تمکن مالی فرد یا دعوتنامه حمایتی: مشخصات کامل شخص حامی، آدرس محل زندگی و نسبت شما با او، باید به طور کامل در این دعوتنامه قید شود.
– مدارک هویتی و مدارکی که وضعیت تاهل فرد را نشان میدهند: از جمله این مدارک میتوان به شناسنامه، کارت ملی، گواهی ازدواج، گواهی فوت همسر، گواهی طلاق و مدارکی از این دست اشاره کرد.
– گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانشجویی برای دانشآموزان و دانشجویان
– ارائه مدارک شغلی فرد که برای مشاغل مختلف متفاوت است:
• کارمندان دولت: گواهی انتصاب به کار و آخرین فیش حقوقی
• صاحبان شرکتها: گواهی ثبت شرکت، بیمه تامین اجتماعی و مدارک مشابه
• مشاغل آزاد: گواهی کسب و بیمه تامین اجتماعی
• بازنشستگان: گواهی دریافت حقوق بازنشستگی
• مدیران و سهامداران شرکتها: گواهی ثبت شرکت یا گواهی انتساب به خدمت
تمامی حقوق این وبسایت برای هرمس توران باستان محفوظ است.
بدون دیدگاه