۰۲۱-۸۸۱۷۲۹۳۰ info@hermestourist.com

وقت سفارت کانادا

  

***   ویزای  کانادا  ***

 

 

- برای اخذ ویزای کانادا به دو روش میتوانید اقدام کنید:

1. درخواست کاغذی (Drafts):

*  شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر  دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا،استانبول دبی،ابوظبی یا ایروان مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت کانادا تحویل دهد.
* با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.
* پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری، درخواست او در سفارت کانادا ثبت می شود و باید منتظر پاسخ سفارت کانادا بماند.
* لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت کانادا واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود.
* پس از تحویل مدارک به سفارت کانادا ، فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی وقت سفارت خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند.
* در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد.

 

2. درخواست آنلاین:

* تنها تفاوت  در ثبت مدارک است، بدین صورت که مدارک متقاضی وقت سفارت کانادا ، بصورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت می شود.
* برای انجام درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت کانادا  ایجاد شود.
* پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری ، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا اقدام کند.
* برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد.
* پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد.
* پس از اتمام کار، متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد.
* زمانی که ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا،استانبول دبی،ابوظبی یا ایروان مراجعه نماید.
* زمان پاسخگویی به درخواست آنلاین،  بین 2 هفته تا 2 ماه در نظر گرفته شده است.

 

انگشت نگاری:

* برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا،استانبول دبی،ابوظبی یا ایروان مراجعه کند؛ در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود.
* در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا  ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود.
* توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا:

 تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر رسمی دارالترجمه باشد.

1. اسکن تمام صفحات پاسپورت فعلی که مهر یا ویزا دارند 
2. اسکن تمام صفحات پاسپورت قبلی که مهر یا ویزا دارند
3.  اسکن اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه
4. اسکن اصل و ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)
5.  اسکن دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی میزبان یا رزرو بلیط و هتل
6.  اسکن یک قطعه عکس رنگی پست زمینه سفید
7. اسکن پرینت 4 یا 6 ماهه حساب بانکی و نامه ی تمکن مالی به لاتین
8. اسکن اصل و ترجمه گواهی اشتغال به کار و پرینت 6 ماهه بیمه برای کارمندان؛ روزنامه رسمی برای مدیران شرکت ها؛ جواز کسب؛ حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
9. اسکن اصل و ترجمه سند ملکی
10.  مدارک ثابت کننده رابطه میهمان و میزبان (در صورتی که متقاضی در کانادا میزبان داشته باشد)
11.
 تکمیل فرم