۰۲۱-۸۸۱۷۲۹۳۰ info@hermestourist.com

ویزای ۱۴ روزه ( ایتالیا )

مدارک لازم

 
1. اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار  (داشتن حداقل یک ویزای شنگن در پاسپورت الزامی میباشد)
2. اصل گذرنامه های قبلی
3. اصل و ترجمه شناسنامه
4. دو قطعه عکس 4.5*3.5 ( تمام رخ، زمینه سفید)
5. اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء مدیر شعبه ( زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ ورود به سفارت باشد)
• حساب جاری: کارکرد 6 ماه اخیر
• سپرده های بانکی/ نامه تمکن مالی
* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول میباشد.
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50 میلیون تومان باشد و به ازای هر نفر 20میلیون باید به حساب سرپرست خانوار اضافه شود.
6. اصل و ترجمه سند مالکیت یا اجازه نامه محضری
7. اصل و ترجمه مدارک شغلی:
• پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی
• وکلا: پروانه وکالت
• مشاغل دولتی (کارمندان؛ معلمان؛ اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه): حکم کارگزینی – کارت پرسنلی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر تاریخ شروع به کار، سمت شغلی، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، فیش حقوقی سه ماه اخیر، لیست بیمه
• بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه اخیر
• مدیران: ارائه آخرین روزنامه رسمی شرکت، آگهی تغییرات، آگهی تأسیس، فیش حقوقی سه ماه اخیر، مفاصح حساب مالیاتی
• در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب، آگهی تأسیس، روزنامه رسمی و آگهی تغییرات
• دانش آموزان؛ دانشجویان؛ اصل نامه اشتغال به تحصیل – کارت دانشجویی
• جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.
8. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایت نامه محضری الزامی میباشد.
9. اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار
• حضور کلیه مسافرین  (بجز کودکان زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.
• در صورتی که فرزندان هر کدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر میکنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب) بصورت محضری و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامی میباشد.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 50 میلیون تومان در وجه آژانس مجری جهت حسن ضمانت اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.
  

برای دانلود مدارک لازم برای جهت اخذ ویزای ایتالیا کلیک کنید

 

شرایط لازم

1. هزینه انگشت نگاری 60یورو به عهده مسافر می باشد( کودک 6 تا 12 سال 35 یورو) لطفاً روز سفارت بهمراه داشته باشید. _ پرداختی صندوق سفارت قابل استرداد نمیباشد.
2. هزینه ترجمه مدارک (به زبان انگلیسی) به عهده مسافر می باشد.
3. هزینه ویزا یا تور با نرخ حواله ارز روز محاسبه میگردد.
4. پرداخت 50% هزینه ویزا / تور همراه با درخواست الزامی می باشد و الباقی بعد از صدور ویزا با حواله ارز روز دریافت خواهد شد.
5. هزینه پرواز شامل پکیج ویزا/تور نمی باشد و خرید بلیط بعد از صدور ویزا طبق برنامه سفر، از آژانس مجری الزامی می باشد. توجه داشته باشید که فقط پرواز Alitalia  قابل رزرو برای تور/ویزای ایتالیا میباشد و امکان رزرو پرواز دیگری بجز Alitalia   مقدور نمیباشد.
6. ویزای ایتالیا  به تعداد  شبهای اقامت صادر می گردد ، بنابراین مسافر باید قبل از ورود به سفارت برای سفر خود برنامه ریزی کرده و توجه داشته باشد که 50% کل سفر باید در یکی از شهرهای ایتالیا باشد. در صورتی که قصد سفر به سه کشور عضو شنگن را دارید، باید یک سوم اقامت در ایتالیا باشد. در نظر داشته باشید که امکان تغییر تاریخ سفر بعد از انگشت نگاری امکان پذیر نمی باشد و نهایت مدت اقامت ویزای ایتالیا 15 روز ( با داشتن 15 روز رزرو هتل) میباشد. 
7. لطفاً توجه داشته باشید ورود مسافر باید به کشور ایتالیا باشد.
8. رزرو هتل قطعی بعد از صدور ویزا، طبق برنامه سفر تعیین شده، با هزینه جداگانه از طریق آژانس مجری الزامی می باشد.
9. هزینه بیمه مسافرتی با آژانس مجری می باشد و نیاز به پرداخت هزینه اضافی نیست.
10. رزرو ترانسفر فرودگاهی ، قطار بین شهری بعد از صدور ویزا از طریق آژانس مجری با هزینه جداگانه امکان پذیر می باشد.
11. ورود به سفارت هر یکشنبه و سه شنبه امکان پذیرمی باشد؛ ولی باید توجه داشته باشید که ورود به سفارت دو هفته بعد از تکمیل مدارک با توجه به تاریخ سفر رزرو خواهد شد. همچنین در نظر داشته باشید صدور ویزا 2 الی 3 هفته زمان لازم دارد .
12. آدرس سفارت ایتالیا : خیابان جردن ، بلوار آفریقا ، بن بست فرزان شرقی ، پلاک 15
13. ضمانت نامه: ارائه ضمانت نامه بانکی یا چک رمزدار قبل از تاریخ سفر در وجه آژانس مجری الزامی می باشد. (حداقل مبلغ ضمانت نامه به ازای هر نفر 50 میلیون تومان می باشد که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد .)
14. اصل مدارک مسافر تا زمان بازگشت از سفر نزد آژانس مجری باقی می ماند .
15. امکان لغو تور / ویزا بعد از انجام انگشت نگاری  نمی باشد و مسافر موظف به پرداخت تمامی هزینه ها می باشد.
16. در صورت صدور ویزا و عدم استفاده مسافر از خدمات پکیج و ویزا در تاریخ معین هزینه ای عودت داده نخواهد شد.(No Show = Full Charge) 
17. در صورت عدم صدور ویزا  از طرف سفارت مبلغ 140 یورو بابت هر نفر از کل تور کسر و مابقی عودت داده خواهد شد؛(این هزینه شامل واریزی صندوق سفارت نمیباشد)همچنین هزینهCancel  ای بلیط Alitalia  طبق قوانینAirline  بعهده مسافر میباشد.
18. در صورت ابطال تور از طرف مسافر یا آژانس درخواست کننده قبل از ورود به سفارت، مبلغ 140 یورو بابت هر نفر از کل تور کسر و مابقی عودت داده خواهد شد.
19. اصل و اسکن کلیه مدارک مسافر (از جمله حساب بانکی) باید قبل از درخواست تور به آژانس مجری ارسال گردد.مدارک طی 24 ساعت بررسی و در صورت کامل بودن پرونده، نامه تایید مدارک به آژانس درخواست کننده اعلام میگردد و ایشان مکلف به ارسال درخواست روی سربرگ آژانس و پرداخت 50% هزینه کل تور میباشد. داشتن حداقل یک ویزای شنگن در پاسپورت الزامی میباشد.
  

برای دانلود قوانین ویزای ایتالیا کلیک کنید

 
 

توضیحات

هزینه ویزا برای نفرات دوم و سوم هر نفر 30 یورو تخفیف در نظر گرفته شده است؛ بدین صورت که هزینه ویزا برای نفر اول800 یورو،